Ajris2020

Žanr: akcija ,  krimi
Trajanje: 79
Zemlja: SAD

Iza i ispred kamere

Reditelj
Christopher Steinberger

Glumci

Patrick M. Kelly (Karson Džob)
Michelle Hunter (Šarlot Knap)
Josef Ritter (Sigmund)
Nathan Faudree (Edvard Vest)
Stephen Long (Roj Levi)
Al Marshall (Predsednik Balard)

O filmu

Karson, genijalan inženjer, stvara neverovatno moćnu tehnologiju koju njegova bivša devojka, inače lopov, Šarlot krade i daje pogrešnim ljudima. Karson mora da traži njenu pomoć kako bi je vratio. Ispostavlja se da to nije tako jednostavno.

Šarlot je seksi, pametan lopov, a Karson je briljantan, odlučan inženjer. Nekada su bili zajedno. Veza se nije dobro završila. Godinama kasnije, Šarlot je angažovana da ukrade tehnologiju koju je dizajnirao Karson. Ono što ona ne zna jeste da je ova tehnologija neverovatno moćna i da nikada nije trebalo da izađe iz laboratorije. Dakle, uprkos činjenici da se naizgled mrze, dok se ona igra s njim a on jedva toleriše, oni se udružuju da ukradu tehnologiju. Ono što ne znaju jeste ko je tačno naručilac krađe i koliko je taj neko opasan. Kao ni to da postoji konkretan razlog zašto im treba to što su ukrali.

„Produkcioni nivo ‘Ajris’ je na zvezdanim visinama. Iako Kristoferu Stajnbergeru nije bio priušten luksuzan budžet studijske špijunske akcione drame, ipak sam bio podjednako impresioniran krajnjim rezultatom.“ – B&S About Movies

„Sirakuza nikada nije izgledala tako seksi i opasno.“ – Siracuse.com

„Akcione sekvence i koreografija borbe su spektakularne.“ – Comicbook.com

Poster