Antonija
Antonia

Radnja koja se odvija u glamuroznom svetu svetskog džet seta i evropske aristokratije, u centar dirljive priče postavlja mladu studentkinju prava koja za svega nekoliko nedelja postaje grofica, potom udovica i konačno gospodar velikog financijskog carstva.

Nakon što se zaljubila i udala za grofa Leonarda fon Arendorfa, Antonija nasleđuje njegovo bogatstvo i mesto šefa Arendorf banke kada Leonard  biva ubijen samo nekoliko minuta nakon njihovog venčanja. Uprkos otvorenom neprijateljstvu muževljeve familije, neiskusna mlada žena počinje da sprovodi planove koje je njen muž započeo, a protiv kojih je njegova rodbina i tada bila.

Svojom neposrednošću, lepotom i šarmom, Antonija osvaja mnoge koji su ne samo sumnjali u nju, već joj se i otvoreno suprotstavljali; jedino njen dever, Moric, ostaje tvrdoglavo neprijateljski nastrojen – ali možda samo zato što je zaljubljen u nju. Pre nego što će možda i priznati svoju ljubav, Moric, međutim, mora da odagna strašnu optužbu: da je on sam angažovao ubice svog brata…