Slatka tajna orgazma
Little Death, The

“Slatka tajna orgazma” je originalna komedija o seksu, ljubavi, vezama i tabuima. Reditelj Džoš Loson predstavlja urnebesan, iskren i dirljiv pogled na tajni seksualni život običnih ljudi.

U ovoj višeslojnoj priči imamo priliku da zavirimo iza zatvorenih vrata naizgled normalne ulice u predgrađu… Tu je žena s opasnom fantazijom i njen partner koji pokušava da joj udovolji. Čovek koji započinje aferu sa svojom ženom, a da ona toga nije ni svesna. Par koji pokušava da održi vezu nakon što seksualni eksperiment izmakne kontroli. Žena koja pronalazi zadovoljstvo jedino u bolu svog muža. Telefonski operater koji prima bezobrazan i haotičan poziv. I šarmantni novi komšija koji ih sve povezuje.

Uz najtalentovanije australijske glumce, “Slatka tajna orgazma” istražuje: zašto želimo to što želimo? Koliko daleko ćemo otići da bismo došli do cilja? Kakve su posledice tog kratkotrajnog trenutka seksualne ekstaze? Trenutka koga zovemo “orgazam”.

Loson je napravio neverovatan trik, stvorivši film koji je iskreno dirljiv i na granici uvredljivog, ali je sve vreme zabavan. – Hollywood Reporter

Ubitačna seksi komedija! Brutalno zabavan i duhovit debitantski film sa šokantnom seksualnom farsom.” – The Moveable Fest

Zabavan, dirljiv, provokativan, lep i u pravoj meri škakljiv, ovaj film pokreće sve prave okidače. – Switch


Nagrade:
SXSW Film Festival 2015 – Nagrada publike
Thessaloniki Film Festival 2014 – Nagrada publike
Australian Film Institute 2015 – Nominacije u šest kategorija