Opljačkaj mafiju
Rob the Mob

Veliki zločin. Prava ljubav. Istinita priča.

Zasnovan na istinitoj priči, Opljačkaj mafiju prati živote savremenih Boni i Klajd, Tomija i Rouzi, čije smele i odvažne pljačke mafijaških klubova u Njujorku uspevaju da postide čak i neke od najmoćnijih mafijaša u tom gradu.

Njujork, 1991. godine. Sitni prevaranti Tomi i Rouzi imaju dve zajedničke stvari: strastvenu ljubav jedno prema drugom i zatvorski staž nakon što su uhvaćeni u pljački cvećare na Dan zaljubljenih. Pokušavajući da se oslobodi poroka, Rouzi pronalazi posao u agenciji za uterivanje dugova i ubeđuje Tomija da joj se priključi. Međutim, Tomi ubrzo počinje da preskače smene kako bi radio nešto interesantnije, da prati suđenje mafijaškom ubici Semiju “Biku” Gravanu, čije bi svedočenje konačno moglo da otera iza rešetaka razmetljivog bosa iz porodice Gambino, Džona Gotija.

Ovaj par iz Kvinsa nailazi na potencijalno mnogo veći ulov nego što su mogli i da zamisle. Sada FBI, članovi porodice i rivalski mafijaši kreću u potragu za najozloglašenijim ljubavnicima još od Romea i Julije.

“Izuzetno zabavan film Rejmonda De Felite može da se pohvali inteligentnim scenarijom i fantastičnim glumcima.” – The Hollywood Reporter

“Nepogrešivo upečatljiv Rejmond De Felita donosi urnebesnu mafijašku komediju…” – New York Post

“Ovakva priča je toliko neobična da je neophodno da se servira uz kombinaciju drame i komedije, a “Opljačkaj mafiju” pronalazi upravo taj balans.” – Seattle Times