Milionerska tura
Millionaire Tour, The

Vežite pojaseve, sledi najuzbudljivija vožnja u vašem životu.

Kada je putujući trgovac Greg Njuman zaustavio taksi na aerodromu, nije ni slutio da će se upustiti u najluđu vožnju u životu. Sve deluje sasvim normalno do trenutka kada taksista Semi udari jednu devojku na ulici. Dolazi do neočekivanog preokreta kada povređena Bili i njen pratilac Kasper ulaze u taksi kako bi stigli do bolnice. Umesto toga, preuzimaju taksi i drže Semija i Grega kao taoce.

Započinju mudro zamišljenu akciju opasnih gangstera. Bili i Kasper naređuju Gregu, pod pretnjom pištoljem, da stanu kod više bankomata, da bi ispraznili sav novac s njegovih računa. Međutim, Gregov novac nije jedina stvar za kojom jure…

Kasper i Bili rade za moćnog kriminalca Rimljanina, koji im je dao zadatak da mu isporuče Grega. Rimljanin tvrdi da je Greg genijalni prevarant “Džulijus Džeks” koji je ukrao milione Rimljaninu i do sada izbegao robiju. A Rimljanin ga želi mrtvog.

Dok se taksi približava Rimljaninovom skrovištu, Greg iznosi svoj slučaj, tvrdeći da je nevin, skromni trgovac i da nema veze s kriminalom. Ali da li su Gregove tvrdnje autentične ili su proizvod pravog majstora prevare?

“Akcioni triler mladog reditelja Inona Šampaniera prepun je brzine i napetosti.” – Sky.com

“Prepun obrta, ovaj sjajni scenario će vas stalno terati da pogađate.” – Betterthanimdb.com

“Interesantan i zabavan psihološki triler… Svakako će vas terati da pretpostavljate i ponovo se preispitujete do samog kraja. Možda ćete čak i pogoditi rasplet, ali nećete biti sigurni kuda sve ovo vodi dok ne krene odjavna špica.” – Letterboxed