Čuvari blaga
Treasure Guards

Na iskopavanju u udaljenom delu jordanske pustinje, arheolog Viktorija Karter otkriva drevne spise zakopane ispod ruševina starog hrama. U njima se nalazi tajna lokacija davno izgubljenog Solomonovog pečata kojeg je, prema legendi, Solomonu dao Bog, lično. Ali, ovo blago traži , između ostalih, i Viktorijin otuđeni otac, čuveni arheolog Tedi Karter. U isto vreme, zgodni Anđelo, čuvar blaga – pripadnik tajne organizacije koja se nalazi u Vatikanu, dobija naređenje da otkrije što više o Viktorijinom iskopavanju i ne treba mu puno da shvati šta je pronašla. Viktorija i Anđelo se udružuju u potrazi za blagom i neočekivano im pomaže Anđelov polubrat Luka – šarmantni, brbljivi prevarant, sa skrivenim namerama.

Trka za Solomonovim pečatom je počela. I ništa ne može da pripremi Anđela, Viktoriju i Luku na ono što ih čeka – neočekivan i potpuno šokantan obrt!

“Film has something for everyone – drama, romance, a bit of comedy and kick-ass action wrapped up in a fairly decent story.” – The Nerdy Girls