Bruna, devojka s interneta
Bruna Surfer Girl

Inspirisan memoarima “Slatki otrov škorpiona” autorke Rakel Pačeko, film pripoveda priču o mladoj devojci koja se pobunjuje protiv svoje porodice iz visoke klase na taj način što se osamostaljuje i postaje prostitutka.

Klijenti je znaju pod imenom Bruna Surferka, ona je otmena prostitutka iz Sao Paola koja je pobegla iz bogate porodične kuće u 17-oj godini i prodaje svoje telo i do petorici klijenata dnevno. Zahvaljujući internetu i pikantnim opisima života skupe brazilske prostitutke, stiče internacionalnu slavu.

Bruna na internetu detaljno opisuje tri godine rada kao prostitutka. Njeni iskreni i eksplicitni komentari privlače pažnju miliona i pokreću žustru nacionalnu raspravu o seksualnom identitetu i vrednostima. Šest meseci kasnije, Bruna prestaje sa prostitucijom i svoj blog pretvara u najprodavaniju knjigu. Postajući tako poznata ličnost, nesumnjiv seks simbol, na neki način Paris Hilton Brazila. Sa budžetom od 4 miliona dolara, “Bruna devojka s interneta” je postao veliki hit u Brazilu i prikazivanjem u bioskopima zaradio je više od 12 miliona dolara.

“Bruna holds the viewer from the start, with intense pace… “ – Epoca

“The film is made for Deborah Secco to shine and this is exactly what happens.” – Cinemarte


Nagrade
Prêmio Contigo Cinema, Brazil
2011 – Osvojio Nagradu publike za najbolju glumicu – Deborah Secco
Nagrada žirija za najbolju glumicu – Deborah Secco
Nominacija za nagradu žirija za najbolju režiju – Marcus Baldini
Najbolja sporedna uloga – Fabiula Nascimento
Nominacija za najbolji film