Sortiraj
Nindža kornjače
Režija: Ciro Nieli, Michael Chang, Alan Wan, Sebastian Montes
Godina:
2012 2013 2014 2015 2016
Žanr:
Akcija
Komedija
Porodični
Opis:

Četiri nindža kornjače, koje su mutirale uz pomoć misteriozne supstance, moraju da izađu iz kanalizacije i odbrane svoj grad od zlih sila iz prošlosti i sadašnjosti.

Leonardo, Donatelo, Rafaelo i Mikelanđelo su nindža kornjače, koje poznaju veštinu nindžicu zahvaljujući mudrom pacovu, učitelju Splinteru. Da li je Njujork spreman za ove radikalne reptile?

Živeći u skrovištu u kanalizaciji i uz žestoke prijatelje Ejpril O’Nil i Kejsija Džonsa, nindža kornjače se suočavaju sa opasnijim zlom i još ukusnijom picom od bilo čega što su mogli i da pretpostave.

Boreći se protiv zlikovaca poput Sekača, Kranga i gomile ultra-moćnih mutanata, Leo, Doni, Raf i Majki će ispuniti svoju sudbinu – postati heroji i silno se zabaviti na tom putu!

“Šarmantno producirana serija, sa jakom glumačkom postavom, velikom dozom humora i mnoštvom smele akcije. Ako je cilj bio da se nindža kornjače predstave novoj generaciji — misija je uspešno ostvarena.” – Variety

“Serija je toliko zabavna da kad se jedna epizoda završi, željno ćete iščekivati svaku sledeću, baš kao što gladne Kornjače žude za picom.” – Inside Pulse

“Ljudi iz Nickelodeona su osvežili ovu gotovo 30 godina staru franšizu jednostavno time što su pažljivo protumačili naslov. Rekao bih da je tinejdžerski element iz naslova ranije bio najviše zanemaren, ali je ovde sjajno iskorišćen.” – Den of Geek

Sunđer Bob Kockalone
Režija: Alan Smart, Paul Tibbitt, Walt Dohrn, Aaron Springer
Godina:
1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017
Žanr:
Akcija
Komedija
Porodični
Opis:

Pre petnaest godina, 1999, televizija Nickelodeon prikazala je prvu epizodu serije “Sunđer Bob Kockalone”, a malo ko je tada mogao da pretpostavi da će taj crtani film postati svetski fenomen preveden na 25 jezika, gledan na televizijama u 170 zemalja.

Duboko dole u Pacifiku, u gradu Koralovu, živi četvrtasti, žuti morski sunđer zvani Sunđer Bob Kockalone. Sunđer bob živi u ananasu sa svojim ljubimcem Gerijem, obožava svoj posao kuvara kod Keba Krabe i ima tu osobinu da upada u razne nevolje, a da nije ni svestan toga. Kada ne ide na živce svom komšiji Lignjoslavu, Sunđer Bob obično zapada u čudne situacije sa svojim prijateljem Patrikom, morskom zvezdom, ili sa svojom prijateljicom uvek željnom uzbuđenja, vevericom Sendi.

SunđerBob Kockalone je Emmy-jem nagrađivana američka animirana serija i medijski fenomen koji traje već petnaest godina. Godine 2007. magazin TIME proglasio je seriju jednim od najznačajnijih televizijskih programa ikada produciranim. Izvorno napravljen za kanal Nickelodeon, SunđerBob se danas emituje na televizijama širom sveta. Tvorac serije je bivši morski biolog i animator Stiven Hilenburg.

“Najbolji program svih vremena!” – TV Tropes

“Ako još uvek ne poznajete SunđerBoba… a gde ste bili do sada?” – Trusted Reviews

“Jedna od najbolje pisanih komedija na televiziji. Ne među dečjim programima, ne među animacijama, već među komedijama. Tačka.” – Entertainment Weekly